Altijd op de hoogte van de actuele noteringen en vleesmutaties? - Neem nu een proefabonnement!

Nieuwsbrieven

Onze abonnees gebruiken de AIB-Nieuwsbrief als basis voor hun inkoopbeleid. De nieuwsbrief wordt door ons verzonden in de vorm van wekelijkse nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op rapporteringen van correspondenten en informanten uit binnen- en buitenland; experts met jarenlange ervaring in de nationale en internationale slachtvee- en vleeshandel.

Wekelijkse updates

Per abonnement rekenen wij een tarief van slechts € 89.90 per kwartaal, exclusief 21% Btw. Kiest u voor alle abonnementen, dan betaalt u slechts € 250,- per kwartaal.

 U kunt kiezen uit één of alle van de volgende nieuwsbrieven:

  1. ’s Maandags rond 10.45 uur de mutaties voor de varkensvleesdeelstukken.
  2. Op vrijdagochtend de tendens c.q. verwachtingsprijs voor de varkensdeelstukken voor de komende week en de prijsverwachting voor de slachtvarkens in Duitsland.
  3. Op vrijdagmiddag de officiële Duitse slachtvarkensnotering voor de nieuwe Slachtweek. De slachtvarkensprijzen in Nederland, Parijse vleesmarkt Rungis.
  4. Op zaterdagmorgen de notering van de Utrechtse Varkensbeurs (NBHV); Zeugen- en biggenprijzen; Danis- en Westvlees (België, Denemarken en Bretagne).

Als extra service ontvangt u bij afname van een nieuwsbrief op dinsdag de noteringen van Anderlecht (België). Interesse in een combinatie en voordeel in uw abonnementsgeld? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Hoe u voortaan op de hoogte blijft leest u onder Proefperiode nieuwsbrief.